Камерун и Бразилия играят при 0:0 в последен мач от Група G.

...
Камерун и Бразилия играят при 0:0 в последен мач от Група G.
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Камерун - Бразилия 0:0, пропуск на Мартинели

Камерун и Бразилия играят при 0:0 в финален мач от Група G. Двубоят на стадион „ Лусаил “ е излъчван пряко в ефира на NOVA и DIEMA SPORT 3, както и НА ЖИВО с картина в Gong.bg!



Срещата стартира с напън на " селесао ". Във 2-ата минута Дани Алвеш проби отдясно и центрира остро в наказателното поле, само че Родриго не съумя да засече. Топката се озова в Антони, чийто шут беше блокиран. В 14-ата минута Мартинели пропусна първата отлична опция за гол. Нападателят на Арсенал засече с глава центриране на Антони и насочи удар от няколко метра, само че Епаси се оправи и мазета в корнер. 

В 34-ата минута Бразилия получи право да извърши директен свободен удар пред наказателното поле. Зад топката застана Дани Алвеш, само че ветеранът стреля над вратата. Малко по-късно Антони проби отдясно и шутира от десетина метра, само че не затрудни Епаси. 

В първата минута на добавеното време на първата част Мартинели проби отляво, навлезе във вътрешността и от границата на пеналта шутира, само че стражът на " неукротимите лъвове " съумя да избие в корнер. След неговото осъществяване Родриго остана непокрит, само че не откри очертанията на вратата. Малко след това Едерсон избави бразилската врата. Нгамелеу се оправи с Дани Алвеш отляво и центрира на далечната греда, където Мбемо засече с глава, само че стражът на " селесао " показва страховит инстикт и мазета. 

Камерун стартира по-смело втората част. Пет минути след началото му Венсан Абубакар насочи удар по диагонала, който мина рисково около гредата. В 56-ата минута Мартинели още веднъж се понесе отляво по крилото. Фланговият нападател напредна, навлезе във вътрешността и шутира под гредата, само че Епаси с блестяща реакция мазета в корнер. След неговото осъществяване Милитао отрави подъл удар, само че още веднъж стражът на африканците избави. 

Канонадата към вратата на Епаси продължи с шут на Антони от 12-13 метра. Стражът обаче още веднъж не трепна и мазета в корнер. 

Камерун - Бразилия

Камерун: Епаси, Фай, Ву, Ебосе, Толо, Ангиса, Кунде, Нгамелеу, Мбемо, Чупо-Мотинг, Абубакар

Селекционер: Ригоберт Сонг

Бразилия: Едерсон, Дани Алвеш, Бремер, Милитао, Алекс Телеш, Фабиньо, Фред, Антони, Родриго, Мартинели, Жезус

Селекционер :Тите
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР